Списък на продуктите по производители  Annick Goutal

 Annick Goutal 

Annick Goutal е била впечатляваща жена с необикновен житейски път. Тя е била пианист и модел преди да открие истинския си талант - парфюмерията


Нейната артистична натура и страстта ѝ да възхвалява красотата във всичките ѝ форми я повеждат право към света на парфюмерията. Тя отваря първия си магазин в Париж през 1981 г. Кокетното място с луксозна атмосфера определя рождението на къщата на Annick Goutal.


С нейния изтънчен вкус и любовта си към съставки от най-високо качество, Annick бързо създава име в модните среди и се превръща в любима парфюмерийна марка на много известни артисти по света, сред които се нареждат Мадона и Леонардо Ди Каприо.


Нейният непрекъснат стремеж към съвършенство и автентичност се виждат от крайния резултат на всяко нейно творение, където всяка една съставка е внимателно подбрана и всеки парфюмен флакон е създаден от експертни майстори във Франция. Декоративните детайли на всеки флакон са почти изцяло ръчно изработени и всеки един напомня за спомен от живота на Annick.


Нейният първи парфюм - Eau d'Hadrien е култов и остава вечна класика до днес. Той представлява цитрусов унисекс аромат, вдъхновен от любовта на Annick към Италия и по-конкретно - Тоскана. Първите творения на Annick - Eau d’Hadrien, Passion и Petite Cherie написват нова глава във френската парфюмерия.


След нейната смърт, семейната традиция се поддържа от дъщерята на Annick, Camille Goutal, както и дългогодишния ѝ бизнес партьор, Isabel Doyen. И двете споделят една и съща любов към висококачествени суровини и продължават да споделят емоции и истории с уникален обонятелен подпис.
Още
Показване на 1 - 4 от 4 артикула