Общи условия за ползване

Всички продукти в сайта са 100% оригинални. Цените в електронния магазин parfumiceluvka.com са с включено ДДС. Сайта запазва правото си да променя цени и промоции.

Пояснение:

EDT (Eau De Toilette) – е тоалетна вода, която съдържа от 5% до 15% (~ 10%) ароматен концентрат. Преобладаващ аромат на парфюма са връхните нотки или първия аромат, който се усеща. Тоалетната вода е най-разпространената форма за предлагане на ароматите, особено за лятото.
EDP (Eau De Parfum) – е парфюмна вода, която съдържа ароматен концентрат, достигащ до над 10% и 20% (~ 15%) . Преобладаващи нотки са средните тонове или сърцевината на ароматите. Парфюмната вода е по-трайна и натрапчива от тоалетната вода, но не е подходяща за по-топлите месеци.
EDC (Eau De Cologne) – или просто одеколон, който съдържа от 3% до 8% (~ 5%) етерични масла, или комбинация от екстракти, алкохол и вода. Одеколоните са предимно цитрусов шипров тип парфюми и мъжките одеколони са различни от дамските.


Продукти без опаковка

Това са група продукти, които са без официална опаковка, кутийка и някой път са и без капачка. Продуктите в тази категория не са използвани или употребявани и качеството им е същото като на стандартните продукти. Те идват в транспортна опаковка, която цели да предпази съдържанието и цялостта на шишенцата им. Продуктите без опаковка са идентични на тестерите и се препоръчват само за лично ползване.

Промоции

Промоционалните цени са на избрани от нас продукти и когато няма период на промоцията, то цените са валидни до изчерпване на количествата.

Регистрация на потребители

За да си направите регистрация, трябва да попълните всички задължителни полета на кирилица с изключение на и-майл адреса. Ако желаете да получавате информация за текущи промоции и отстъпки, можете да се абонирате за нашия информационен бюлетин.

Забравена парола

Ако сте забравили паролата си, трябва да въведете вашия и-майл адрес в полето "Забравена парола", след което ще получите и-мейл с код за генериране на нова парила и при кликане върху линка, че се отвори нашия сайт, след това трябва отново се върнете в и-мейла си, за да видите новата парола.

Стъпки за Поръчката

След като сте избрали даден продукт, той може да бъде добавен в пазарската ви кошница чрез бутон „ПОРЪЧАЙ”.Всеки поръчан от Вас продукт отива в "Пазарската количка" Оттам можете да премахвате или да променяте количествата на продуктите.

За да потвърдите поръчката си, трябва да натиснете бутон „Поръчайте. На страницата с поръчката стъпка 1 е обобщение на поръчката, на стъпка 2 трябва да се регистрирате или да попълните данните за бърза поръчка, след това на стъпка 3 се избира адрес за доставка (независимо от това, че може поръчката ви да се изпрати до офиса на куриера), на стъпка 4 избирате начина на доставка - прочитата общите условия и се слага отметката за съгласие, стъпка 5 се избира вида на плащането като се клика върху него и след това с бутона "Потвръждавам поръчката си" финализирате цялата поръчка. Привъзникнали проблеми с направата на поръчка, може да се обадите на телефон 0897 03 68 88 и да поръчате по телфона
След като вашата поръчка е приета успешно, ще получите автоматичен е-майл с потвърждение и телефонно обаждане за потвръждаване на поръчката от вас (телефонното обаждане се прави само при първа поръчка).

Начини за плащане

  • Плащане с наложен платеж при получаване. Плащането се осъществява при самата доставка на стоката. 
  • Банков превод – Плащането се извършва чрез банков превод до сметката на нашата фирма, като в стъпка 3 полето за коментар прилагате номера на транзакцията или изпращате и-мейл на sales@parfumiceluvka.com с номера или сканираното копие от банковия превод

Банкови датайли:
*******
*******

  • PayPal – Една от най-разпространените системи за плащане в интернет. (Плащането се извършва в EURO и ние не носим отговорност за начисляване на допълнителни такси от банките или PayPal.com).


Издаване на фактура

За направените поръчки може да получите фактура, като предаварително на стъпка 3 попълните нужните данни за фактура: име на фирмата, адрес на фирмата по регистрация, телефон, ЕИК и двете имена на материално отговорното лице (МОЛ).

Връщане на стока и възстановяване на пари

Връщане на закупена стока може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

Стоката се изпраща на адреса на фирмата в Пловдив, като разходите по доставката до фирмата, се покриват от клиента, или можете да бъде върната на място в главния ни офис.
100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката.
При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, ще бъде предоставена частична компенсация.
При НЕ уведомяване за връщане на стока си запазваме правото да откажем рекламация!

Цени и Промоции - Важно!!!

Всички цени и промоции важат само за онлайн магазина и може да се различават от цените в реалните ни магазини в гр. Пловдив!

Сайта запазва правото си да променя цени, наличности и текущи оферти, като не се задължава да уведомява клиентите си, за променените условия.