Bruno Banani Made for Women Преглед отблизо

Bruno Banani Made for Women

Bruno Banani Made for Women

Повече детайли

Нов

40,00 лв

    • 60ml   -  40 лв

Bruno Banani Made for Women е цветен плодов аромат за жени, които обичат да се забавляват и  да се наслаждават на всеки миг от живота. Парфюмът Made for Women никога няма да Ви отегчи. Ароматът е представен на пазара през 2011 г. В елегантен дизайн и иновативен флакон е скрит розов коктейл от свобода и игривост, който дава секси вид и усещане за необуздана радост от живота. Вземете един забавен и изключително оригинален аромат, който е приспособен за млади и енергични жени с изключителен вкус към забавленията.

Вкусната комбинация от чай и къпина носят сладък дъх на невинност и игривост. Ароматът на праскова се смесва с ирис, виолетки и специфично френско грозде. Необичайни база се състои от кехлибар, малини и свежи тонове вода.

Maрката Bruno Banani е сравнително млада. За кратко време, обаче, успя да обогати пазара с парфюми, които се харесват от всички. Ароматите се характеризират с плодови-цветни нотки, чувствен дървесен състав и свежи акорди. Парфюмите Bruno Banani се отличават с уникални флакони.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Bruno Banani Made for Women

Bruno Banani Made for Women

Bruno Banani Made for Women

30 други продукти в същата категория: